Μενού Κλείσιμο

Εταιρεία Γεωτρήσεων

Εταιρεία Γεωτρήσεων - Δήμας Παναγιώτης

Η εταιρεία γεωτρήσεων «Γεωτρήσεις – Δήμας Παναγιώτης» ιδρύθηκε το 1960 από τον Παναγιώτη Δήμα και ειδικεύεται στις γεωτρήσεις.

Έχοντας στο ενεργητικό της μια μακρά πορεία εμπειρίας και τεχνογνωσίας 50 χρόνων στον τομέα των γεωτρήσεων, σήμερα τελεί υπό τη διεύθυνση του Παναγιώτη Δήμα με έδρα το Κορωπί και έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην εφαρμογή έργων εκμετάλλευσης της γεωθερμίας σε όλη την περιφέρεια των Αθηνών.

εταιρεία γεωτρήσεων
Εταιρεία γεωτρήσεων στην Αττική με περιστροφικά και κρουστικά γεωτρύπανα

Διαθέτουμε γεωτρύπανα τελευταίας τεχνολογίας και υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, ικανό για κάθε είδους γεωτρήσεις. Τηρούμε προδιαγραφές για αποτελεσματικές γεωτρήσεις νερού έπειτα από μελέτη και έρευνα. Δειγματοληπτικό γεωτρύπανο για την ανάλυση εδάφους για εντοπισμό νερού χωρίς περιττά έξοδα και κόστος.

Το τεχνικό προσωπικό μας είναι εξειδικευμένο, πλήρως καταρτισμένο, έμπειρο και πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει. Επιπλέον, για την εκπόνηση μελέτης και έκδοση άδειας γεώτρησης συνεργαζόμαστε με έμπειρους γεωλόγους και μηχανολόγους. Οι γεωτρήσεις στο γραφειοκρατικό κομμάτι γίνονται με γρήγορες κινήσεις και την τάχιστη αδειοδότηση, νομιμοποίηση και δήλωση σε παράνομες γεωτρήσεις και πηγάδια.

Η «Γεωτρήσεις – Δήμας Παναγιώτης» έχει την έδρα της στην περιοχή Σταμάλα Κορωπίου, στο 28ο χλμ. της λεωφόρου Λαυρίου (Κορωπίου-Μαρκοπούλου) και εύρος δραστηριοτήτων σε ολόκληρη την Αττική και ιδίως στην Ανατολική.

Διαφέρουμε από τις άλλες εταιρείες στην παράδοση έργου αυθημερόν και με εύρεση νερού στην γεώτρηση.

Εγγύηση για την ποιότητα των εργασιών μας στον τομέα των γεωτρήσεων αποτελεί το πλούσιο πελατολόγιό μας. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες γεωτρήσεις στην περιοχή των Μεσογείων μας έχουν εμπιστευτεί.

Με βασικό στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στο χώρο των γεωτρήσεων, είμαστε στη διάθεση σας για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη άμεσα, υπεύθυνα και οικονομικά σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας και Αττικής.

εταιρεία γεωτρήσεων 1
Εξοπλισμός γεώτρησης
εταιρεία γεωτρήσεων 2
Διαδικασία γεώτρησης

Πριν προβείτε σε μία γεώτρηση

  1. Γενικά – Γεωτρήσεις – (σπουδαιότητα και χρήσιμες πληροφορίες)
  2. Γεωλογικές μελέτες και άδειες γεωτρήσεων – (συνεργασία με μηχανολόγους και γεωλόγους)
  3. Γεωτρύπανα γεώτρησης – (Μεγάλου και μικρού βάθους γεοτρύπανα)
  4. Τσιμεντενέσεις – (χρήσιμη σε ρωγμές και σαθρά εδάφη)
  5. Γεωθερμική άντληση – (μάθετε για τη γεωθερμική ενέργεια)
  6. Δείτε τις φωτογραφίες – (φωτογραφικό υλικό εργασιών μας)
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr