Μενού Κλείσιμο

Γεωτρύπανα Γεωτρήσεων

Γεωτρύπανα γεωτρήσεων

Γεωτρύπανα γεωτρήσεων είναι τα κατάλληλα εργαλεία με τα οποία εκτελούνται οι γεωτρήσεις, τόσο για την άντληση νερού όσο και για την αξιοποίηση της γεωθερμίας. Κάθε γεωτρύπανο αποτελείται από τρία βασικά μέρη: το κοπτικό εργαλείο (όργανο που εκτελεί την εκσκαφή), την κεφαλή (που δέχεται την κίνηση), το σύστημα συνθέσεως των χαλύβδινων ράβδων (που λέγονται στελέχη γεωτρήσεως) και το σύστημα αεροσυμπίεσης. Η ανώτερη από αυτές ονομάζεται τετραγωνικό στέλεχος. Τα στελέχη αυτά (μακάπια) κοχλιώνονται μεταξύ τους, καθώς το μηχάνημα εισχωρεί σιγά σιγά στο έδαφος.

Υπάρχουν διαφόρων τύπων γεωτρύπανα, ανάλογα με το βάθος στο οποίο φθάνουν και με τον τρόπο της διατρήσεως του εδάφους. Ένα γεωτρύπανο μπορεί να είναι μηχανικό ή ηλεκτρικό.

γεωτρύπανα γεωτρήσεων-1
Γεωτρύπανο για βαθιά γεώτρηση
γεωτρύπανα γεωτρήσεων-2
Γεωτρύπανο μικρών χώρων
γεωτρύπανα γεωτρήσεων-4
Εύρεση νερού σε γεώτρηση
γεωτρύπανα γεωτρήσεων-3
Έναρξη γεώτρησης

Η εταιρεία «Γεωτρήσεις- Δήμας Παναγιώτης», προκειμένου να εξυπηρετεί καλύτερα τους πελάτες της, έχει στη διάθεσή της τριών κατηγοριών γεωτρύπανα γεωτρήσεων:

Μεγάλο γεωτρύπανο

Το μεγάλο γεωτρύπανο χρησιμοποιείται σε ανοιχτούς χώρους και επιτυγχάνει βαθιές γεωτρήσεις μέχρι 650 μέτρα.

Μικρό γεωτρύπανο

Το μικρό γεωτρύπανο χρησιμοποιείται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, κυρίως σε αυλές και κήπους, είναι αρκετά ισχυρό και αθόρυβο, φτάνει ως τα 250 μέτρα.

Ηλεκτρικό γεωτρύπανο

Το ηλεκτρικό γεωτρύπανο χρησιμοποιείται σε εσωτερικούς χώρους, είναι ηλεκτρικό αθόρυβο, δεν αποβάλλει ρύπους και φτάνει ως τα 200 μέτρα. Το μικρό ηλεκτρικό μας γεωτρύπανο είναι ιδιαίτερα ευέλικτο, ικανό να φέρει σε πέρας γεωτρήσεις για νερό ακόμα και σε πολύ περιορισμένους χώρους, όπως κήπους, υπόγεια, πυλωτές κ.ά.

γεωτρύπανα γεωτρήσεων
Ο στόλος από γεωτρύπανα γεωτρήσεων που διαθέτει η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας
Οτιδήποτε σας ενδιαφέρει πριν προβείτε σε μία γεώτρηση
  1. Γενικά – Γεωτρήσεις (σπουδαιότητα και χρήσιμες πληροφορίες)
  2. Μελέτη από γεωλόγο – (συνεργασία με ειδικά καταρτισμένους)
  3. Γεωλογικές μελέτες – Άδειες γεωτρήσεων – (ό,τι απαιτείται για την έκδοση άδειας)
  4. Γεωθερμική άντληση – (μάθετε για τη γεωθερμική ενέργεια)
  5. Τσιμεντενέσεις – (μάθετε για τη στήριξη κτιρίων)
  6. Δείτε τις φωτογραφίες(φωτογραφικό υλικό εργασιών μας)
Facebook
Twitter
Pinterest
Tumblr
γεωθερμία-κόστος-1
Γεωθερμία Κόστος

Γεωθερμία κόστος. Γεώτρηση γεωθερμίας κλειστού τύπου ή γεωτρήσεις γεωθερμίας ανοικτού τύπου με τιμή απόσβεσης. Εταιρεία γεωτρήσεων για γεωθερμία στην Αττική. Μελέτη και άδεια γεωθερμίας με σύγχρονες εγκαταστάσεις στην γεωθερμική ενέργεια.

ανιχνευτής υπόγειου νερού | ανιχνευτής νερού για γεώτρηση | γεώτρηση νερού βάθος
Ανιχνευτής υπόγειου νερού | γεώτρηση νερού βάθος

Ανιχνευτής υπόγειου νερού | ανιχνευτής νερού για γεώτρηση | Ο ανιχνευτής υπόγειου νερού βρίσκει στην γεώτρηση νερού βάθος. Ο εξοπλισμός ανίχνευσης νερού διαθέτει σύγχρονη καινοτομία με ανιχνευτές υπόγειων υδάτων. Ως μηχάνημα εντοπισμού νερού είναι ιδανικό για γεωτρήσεις και πηγάδια.  Έτσι κατορθώνουμε επιτυχία στην έρευνα για νερό βρίσκοντας στην γεώτρηση νερού βάθος.

πηγάδι-νερού-πηγάδια-κόστος-2
Πηγάδι Νερού Κόστος Πηγάδια Κατασκευή Εκβάθυνση Καθαρισμός

Πληροφορίες για πηγάδι νερού. Κόστος για κατασκευή πηγαδιού, επισκευή ανενεργό πηγάδι, εκβάθυνση παλιό πηγάδι, καθαρισμός πηγαδιών, οριζόντιες γεωτρήσεις νερού σε πηγάδια. Έρευνα για νερό – ανιχνευτής υπόγειου νερού για πηγάδι. Άδεια – δικαιολογητικά – δήλωση πηγαδιού.

Ραβδοσκοπία έρευνα νερού εκκρεμές βέργες εύρεση νερού γεώτρηση
Ραβδοσκοπία – Έρευνα Νερού

Ραβδοσκοπία έρευνα νερού. Ραβδοσκόπος με ανιχνευτές νερού εκκρεμές για γεωτρήσεις νερού. Έμπειροι ραβδοσκόποι με βέργες για εύρεση νερού.

εύρεση νερού
Εύρεση Νερού

Εύρεση νερού σε γεωτρήσεις, εντοπισμός νερού σε γεώτρηση γεωθερμίας, ανίχνευση νερού γεώτρησης γεωτεχνικής, έρευνα νερού σε πηγάδι.

Δικαιολογητικά για άδεια γεωθερμίας 1
Δικαιολογητικά για άδεια γεωθερμίας

Δικαιολογητικά για άδεια γεωθερμίας. Μελέτη και αδειοδότηση γεώτρησης για γεωθερμία. Πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα γεωτρήσεων γεωθερμίας. Οριζόντια, κάθετη γεωθερμία.

κόστος-γεώτρησης-τιμή-αντλίας-νερού
Κόστος Γεώτρησης – Τιμή Αντλίας Νερού

Κόστος γεώτρησης – Τιμή αντλίας νερού. Ανά τρέχον μέτρο διαμορφώνεται η τιμή στη γεώτρηση. Το κόστος περιλαμβάνει τιμές σε γεωτρήσεις νερού υποβρύχιες αντλίες γεωτρήσεων.

γεωτρύπανα γεωτρήσεων-1
Γεωτρύπανα Γεωτρήσεων

Γεωτρύπανα γεωτρήσεων Γεωτρύπανα είναι τα κατάλληλα εργαλεία με τα οποία εκτελούνται γεωτρήσεις νερού γεωτρήσεις ορυκτών γεωτρήσεις

geotriseis
Γεωτρήσεις Νερού

Γεωτρήσεις νερού & Υποβρύχιες Αντλίες Γεωτρήσεων Εταιρεία για ειδικές γεωτρήσεις νερού. Γεωτρύπανο γεώτρησης μικρό και χαμηλές τιμές γεωτρήσεων.

εταιρεία γεωτρήσεων
Εταιρεία Γεωτρήσεων

Εταιρεία Γεωτρήσεων – Δήμας Παναγιώτης Η εταιρεία γεωτρήσεων «Γεωτρήσεις – Δήμας Παναγιώτης» ιδρύθηκε το 1960

επικοινωνία γεωτρήσεις
Επικοινωνία

Geotriseis.net – Επικοινωνία Απευθυνθείτε άμεσα στην εταιρεία με τη μεγαλύτερη παρουσία στις γεωτρήσειςΕξοικονομήστε ενέργεια και