Μενού Κλείσιμο

Γεωτρήσεις Νερού

Γεωτρήσεις νερού

Γεωτρήσεις νερού με ειδικά γεωτρύπανα εξόρυξης. Η γεώτρηση είναι μέθοδος διατρήσεως του εδάφους σε σημαντικό βάθος με τη διάνοιξη οπών κατάλληλης διαμέτρου. Για την έρευνα και την αξιοποίηση των πόρων του υπεδάφους, δηλαδή την απευθείας άντληση νερού ή τη χρησιμοποίηση της γεωθερμίας. Η γεώτρηση εκτελείται με τα κατάλληλα μηχανήματα που ονομάζονται γεωτρύπανα.

Η εταιρεία «Γεωτρήσεις – Δήμας Παναγιώτης» εδώ και 50 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο των γεωτρήσεων. Και αναλαμβάνει κάθε είδους γεώτρηση άμεσα υπεύθυνα, οικονομικά και κυρίως αποτελεσματικά. γεωτρήσεις νερού

Είμαστε από τις ελάχιστες εταιρείες που διαθέτουν κρουστικά και περιστροφικά γεωτρύπανα ανάλογα των αναγκών του εδάφους για πιο αποτελεσματική και άμεση παράδοση της γεώτρησης. γεωτρήσεις νερού

geotriseis
Γεωτρήσεις νερού στην Αττική με επιτυχία
γεωτρήσεις νερού
Γεωτρήσεις νερού με μικρό γεωτρύπανο

Διαδικασία για γεωτρήσεις νερού

Έμπειροι συνεργάτες μας, ειδικοί επιστήμονες γεωλόγοι και μηχανολόγοι, αρχικά εκπονούν μελέτη της περιοχής και του χώρου όπου θα πραγματοποιηθεί η γεώτρηση. Ενώ παράλληλα προβαίνουν στις απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση άδειας.

Μελέτη του χώρου και εντοπισμός της ακριβής θέση της διάτρησης. γεωτρήσεις νερού

Εξασφάλιση ομαλής πρόσβασης στο χώρο διάτρησης όπου θα στηθούν τα γεωτρύπανα και ο υπόλοιπος εξοπλισμός της υδρογεώτρησης.

Για δυσπρόσιτες περιοχές εξασφαλίζεται η καλύτερη πρόσβαση για ανεφοδιασμό σε καύσιμα και νερό που απαιτούν τα μηχανήματα γεώτρησης. Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση γεώτρησης σε υπόγεια.

Πραγματοποιείται προϋπολογισμός δαπάνης και συμφωνίας του έργου.

Η καθαυτό διαδικασία διαρκεί από 1 ως 3 μέρες ανάλογα τη δυσκολία έργου. Η διάρκεια εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά υπεδάφους (σκληρότητα πετρωμάτων, σαθρότητα εδάφους κ.ά.), το εύρος και το βάθος της γεώτρησης. Καθώς επίσης από τις δυσκολίες πρόσβασης.

Στα πλαίσια μιας γεώτρησης ενδέχεται να πραγματοποιηθούν τσιμεντενέσεις στεγανοποίησης κι ενίσχυσης εδαφών.

Σωλήνωση γεώτρησης

Μετά την ολοκλήρωση μιας υδρογεώτρησης απαιτείται ο κατάλληλος εξοπλισμός για τη σωστή λειτουργία παροχής νερού. Αυτό επιτυγχάνεται με τη διεκπεραίωση διασωλήνωσης, όπου χρησιμοποιούνται δύο δίκτυα σωληνώσεων.
Το πρώτο δίκτυο έχει να κάνει με τη σωλήνωση άρδευσης για την παροχή νερού.

Το δεύτερο δίκτυο είναι ένα σύστημα ανθεκτικής σωλήνωσης με σκοπό την ενίσχυση των τοιχωμάτων της γεώτρησης.
Ανάλογα τα χαρακτηριστικά της γεώτρησης και του εδάφους ποικίλουν και οι σωλήνες που συνθέτουν τα δύο αυτά δίκτυα.

Συνήθως είναι ανοξείδωτοι, γαλβανισμένοι ή πλαστικοί. γεωτρήσεις νερού

Σκοπός της σωλήνωσης είναι η δυναμική συγκράτηση των τοιχωμάτων της διάτρησης που δημιουργεί η γεώτρηση. Ταυτόχρονα στεγανοποιούνται οι ρωγμές που επιτρέπουν ανεπιθύμητη εισροή ρευστών από τον υδροφόρο ορίζοντα.

Χαλίκωση σε γεώτρηση νερού

Μετά τη σωλήνωση έρχεται το στάδιο της χαλίκωσης στα τοιχώματα της γεώτρησης νερού. Με πρώτη ύλη το διαβαθμισμένο ποταμίσιο χαλίκι καλύπτουμε το κενό που παρουσιάζει ο εξωτερικός προστατευτικός σωλήνας με τα άκρα της διάτρησης.

Με το χαλίκωμα επιτυγχάνεται μία προστατευτική ασπίδα ενάντια στα ακατάλληλα ύδατα και έτσι δημιουργείται ένα φυσικό φίλτρο νερού. γεωτρήσεις νερού

Αντλίες σε γεωτρήσεων

Η άντληση του νερού από μεγάλο βάθος είναι αδύνατη χωρίς τη χρήση ειδικής αντλίας, η οποία τοποθετείται στη γεώτρηση σε εμφανή ή υποβρύχια θέση. Και διατίθεται σε διάφορα μεγέθη ή ισχύ, ανάλογα με τις ανάγκες άντλησης. Η ειδική αυτή αντλία διαθέτει αυτόματη λειτουργία, ειδικό πίνακα προστασίας, καθώς και χρονοδιακόπτη για περιορισμένη και προκαθορισμένη λειτουργία (έναρξη-τερματισμός άντλησης του νερού).

γεώτρησης
Γεώτρηση νερού με γεωτρύπανο
γεώτρησης νερού
Ιδανικές τιμές για γεωτρήσεις νερού

Οτιδήποτε σας ενδιαφέρει πριν προβείτε σε μία γεώτρηση νερού

  1. Γεωτρύπανα γεωτρήσεων – (δείτε αναλυτικά τους τύπους γεωτρυπάνων)
  2. Μελέτη γεώτρησης από γεωλόγο – (συνεργασία με ειδικά καταρτισμένους)
  3. Γεωτρήσεις Αθηνών – (με παρουσία πάνω από 50 χρόνια)
  4. Γεωθερμική άντληση – (μάθετε για τη γεωθερμική ενέργεια)
  5. Τσιμεντενέσεις – Γεωτρήσεις – (μάθετε για τη χρήση της τσιμεντένεσης)
  6. Δείτε τις φωτογραφίες – (φωτογραφικό υλικό εργασιών μας)
  7. Επικοινωνήστε εδώ(καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε)
Facebook
Twitter
Pinterest
Tumblr
γεωθερμία-κόστος-1
Γεωθερμία Κόστος

Γεωθερμία κόστος. Γεώτρηση γεωθερμίας κλειστού τύπου ή γεωτρήσεις γεωθερμίας ανοικτού τύπου με τιμή απόσβεσης. Εταιρεία γεωτρήσεων για γεωθερμία στην Αττική. Μελέτη και άδεια γεωθερμίας με σύγχρονες εγκαταστάσεις στην γεωθερμική ενέργεια.

ανιχνευτής υπόγειου νερού | ανιχνευτής νερού για γεώτρηση | γεώτρηση νερού βάθος
Ανιχνευτής υπόγειου νερού | γεώτρηση νερού βάθος

Ανιχνευτής υπόγειου νερού | ανιχνευτής νερού για γεώτρηση | Ο ανιχνευτής υπόγειου νερού βρίσκει στην γεώτρηση νερού βάθος. Ο εξοπλισμός ανίχνευσης νερού διαθέτει σύγχρονη καινοτομία με ανιχνευτές υπόγειων υδάτων. Ως μηχάνημα εντοπισμού νερού είναι ιδανικό για γεωτρήσεις και πηγάδια.  Έτσι κατορθώνουμε επιτυχία στην έρευνα για νερό βρίσκοντας στην γεώτρηση νερού βάθος.

πηγάδι-νερού-πηγάδια-κόστος-2
Πηγάδι Νερού Κόστος Πηγάδια Κατασκευή Εκβάθυνση Καθαρισμός

Πληροφορίες για πηγάδι νερού. Κόστος για κατασκευή πηγαδιού, επισκευή ανενεργό πηγάδι, εκβάθυνση παλιό πηγάδι, καθαρισμός πηγαδιών, οριζόντιες γεωτρήσεις νερού σε πηγάδια. Έρευνα για νερό – ανιχνευτής υπόγειου νερού για πηγάδι. Άδεια – δικαιολογητικά – δήλωση πηγαδιού.

Ραβδοσκοπία έρευνα νερού εκκρεμές βέργες εύρεση νερού γεώτρηση
Ραβδοσκοπία – Έρευνα Νερού

Ραβδοσκοπία έρευνα νερού. Ραβδοσκόπος με ανιχνευτές νερού εκκρεμές για γεωτρήσεις νερού. Έμπειροι ραβδοσκόποι με βέργες για εύρεση νερού.

εύρεση νερού
Εύρεση Νερού

Εύρεση νερού σε γεωτρήσεις, εντοπισμός νερού σε γεώτρηση γεωθερμίας, ανίχνευση νερού γεώτρησης γεωτεχνικής, έρευνα νερού σε πηγάδι.

Δικαιολογητικά για άδεια γεωθερμίας 1
Δικαιολογητικά για άδεια γεωθερμίας

Δικαιολογητικά για άδεια γεωθερμίας. Μελέτη και αδειοδότηση γεώτρησης για γεωθερμία. Πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα γεωτρήσεων γεωθερμίας. Οριζόντια, κάθετη γεωθερμία.

κόστος-γεώτρησης-τιμή-αντλίας-νερού
Κόστος Γεώτρησης – Τιμή Αντλίας Νερού

Κόστος γεώτρησης – Τιμή αντλίας νερού. Ανά τρέχον μέτρο διαμορφώνεται η τιμή στη γεώτρηση. Το κόστος περιλαμβάνει τιμές σε γεωτρήσεις νερού υποβρύχιες αντλίες γεωτρήσεων.

γεωτρύπανα γεωτρήσεων-1
Γεωτρύπανα Γεωτρήσεων

Γεωτρύπανα γεωτρήσεων Γεωτρύπανα είναι τα κατάλληλα εργαλεία με τα οποία εκτελούνται γεωτρήσεις νερού γεωτρήσεις ορυκτών γεωτρήσεις

geotriseis
Γεωτρήσεις Νερού

Γεωτρήσεις νερού & Υποβρύχιες Αντλίες Γεωτρήσεων Εταιρεία για ειδικές γεωτρήσεις νερού. Γεωτρύπανο γεώτρησης μικρό και χαμηλές τιμές γεωτρήσεων.

εταιρεία γεωτρήσεων
Εταιρεία Γεωτρήσεων

Εταιρεία Γεωτρήσεων – Δήμας Παναγιώτης Η εταιρεία γεωτρήσεων «Γεωτρήσεις – Δήμας Παναγιώτης» ιδρύθηκε το 1960

επικοινωνία γεωτρήσεις
Επικοινωνία

Geotriseis.net – Επικοινωνία Απευθυνθείτε άμεσα στην εταιρεία με τη μεγαλύτερη παρουσία στις γεωτρήσειςΕξοικονομήστε ενέργεια και